Hieronta

Hieronta on monipuolinen hoitomuoto, joka soveltuu kaikenikäisille ja tarjoaa paitsi rentoutumista myös tehokkaan tavan ennaltaehkäistä kehon jännitystä ja vaivoja. Sen tarjoama hyöty ulottuu rentoutumisesta lihasten herkkyyden vähentämiseen ja yleisen hyvinvoinnin edistämiseen.

Hieronta on myös olennainen osa fysioterapeuttista hoitoa kudosten tervehdyttämiseksi esimerkiksi revähdyksen seurauksena. Klassisen hieronnan lisäksi Kuusankosken Fysioterapia tarjoaa myös muita erikoistuneita hoitomuotoja, kuten lymfaterapiaa ja vyöhyketerapiaa. Nämä hoitomuodot täydentävät perinteistä hierontaa tarjoten vaihtoehtoisia keinoja kehon hyvinvoinnin edistämiseen.

Hieronta soveltuu laajasti ennaltaehkäisevänä, huoltavana tai herkistävänä hoitomuotona kaikenikäisille. Se voi olla hyödyllinen niin urheilijoille ennen suoritusta kuin myös istumatyötä tekeville kehon jännityksen lievittämiseksi. Hieronta tarjoaa mahdollisuuden ylläpitää kehon joustavuutta ja tasapainoa, mikä on avainasemassa kokonaisvaltaisen terveyden ja hyvinvoinnin tukemisessa.

Scroll to Top